Magda Gessler ponownie udowodni, że jej "Kuchenne rewolucje" to program pełen emocji, niespodzianek i kulinarnych wyzwań. Tym razem celebrytka odwiedzi Bar Alpejski na warszawskiej Saskiej Kępie, gdzie zmierzy się z wyjątkowo trudnym zadaniem. Właściciele lokalu będą musieli przeżyć nie tylko z surową oceną, ale i gniew słynnej restauratorki.
Dalszy ciąg artykułu pod materiałem wideoGdzie odbywa się najnowszy odcinek 'Kuchennych rewolucji'?
Co Magda Gessler zrobiła z garnkiem?
Jakie problemy wystąpiły w kuchni Bar Alpejskim?
Kiedy można zobaczyć rewolucję w Barze Alpejskim na TVN-ie?
Magda Gessler nie wytrzymała i zaczęła rzucać garnkami. "Co to za g***o?"
Już od pierwszych chwil wizyty Magdy Gessler w Barze Alpejskim atmosfera była napięta. Restauratorka musiała długo czekać na jedzenie, a wszystko przez zamieszanie w kuchni, które powodowała matka właściciela restauracji. Pomocnik kucharza smażył kotlety, jednak pierwszy został spalony. Próbując wyrzucić go do kosza, kobieta przeszkodziła mu, mówiąc: "Po co to wywalać, ja to zjem". Na co chłopak odpowiedział: "To jest spalone".
W środku nie jest spalone, ja bym to zjadła. Szkoda tego wyrzucać
— odparła matka właściciela restauracji, podnosząc kotleta z podłogi.
Kadr z "Kuchennych rewolucji"TVN
Następnie zaczęła wyjmować mielone z zamrażarki.
Jak za dużo zrobione, żeby się nie zepsuło, nie ma ludzi, to szkoda wywalać. Trzy dni temu były robione, to świeże
— powiedziała kobieta.
Kadr z "Kuchennych rewolucji"TVN
Po spróbowaniu jedzenia Magda Gessler zajrzała do kuchni. Restauratorka, znana z bezkompromisowego podejścia, nie szczędziła ostrych słów, opisując jej stan. Zwróciła uwagę na wszechobecny brud i zaniedbania, które jej zdaniem nie powinny mieć miejsca w lokalu serwującym jedzenie.
"To jest tłuste. Ta ściana jest czarna, ble. Daj mi nóż. Takiej grubości g***o, żartujesz? Chcesz to zjeść? Szkoda, bo ludzie to jedzą, pośrednio lub bezpośrednio" — krzyczała.
W trakcie odcinka doszło także do emocjonalnego wybuchu. Magda Gessler, zaniepokojona stanem kuchennego wyposażenia, wzięła sprawy w swoje ręce i to dosłownie. W pewnym momencie chwyciła za garnek i cisnęła nim o podłogę, rozlewając jego zawartość.
To mają ludzie jeść?! Tak?!
— pytała.
Sytuacja eskalowała, gdy Gessler odkryła pojemnik do zlewania oleju oraz inne zaniedbane sprzęty.
"Co to ma być? Co to za g***o? Proszę wynieść to natychmiast do śmieci. Ja p******ę. To jest aktywne! To się wyprowadza i wyrzuca na złom! To jest tłuste, nie używacie płynu, stoi w tym brudna woda. To jest do wyrzucenia!" - grzmiała, dodając:
To jest muzeum rupieci, brudu, syfu i bakterii.
Czy rewolucja w Barze Alpejskim okaże się skuteczna? Odpowiedź na to pytanie poznamy już w najbliższy czwartek o 21.35 na TVN-ie.
Magda Gessler w "Kuchennych rewolucjach"facebook.com/KuchenneRewolucjeTVN
Dziękujemy, że przeczytałaś/eś nasz artykuł do końca. W serwisie Plejada.pl każdego dnia piszemy o najważniejszych wydarzeniach show-biznesowych. Bądź na bieżąco! Obserwuj Plejadę w Wiadomościach Google. Odwiedź nas także na Facebooku, Instagramie, YouTube oraz TikToku.
Chcesz podzielić się ciekawym newsem lub zaproponować temat? Skontaktuj się z nami, pisząc e-maila na adres: plejada@redakcjaonet.pl.

3 tygodni temu
16

![Zendaya w filmie oscarowego twórcy „Tamtych dni, tamtych nocy”. To pełna napięcia gra, która rozpala zmysły [RECENZJA]](https://images.immediate.co.uk/production/volatile/sites/64/2025/10/okladka-01c585e.png?resize=1200%2C630)




English (US) ·
Polish (PL) ·