
Fot. PAP - kadr z filmu
Nowoczesne rolnictwo, od pola do stołu, to produkcja, podczas której panujemy nad każdym elementem łańcucha – polami, uprawami, wytwórniami pasz, zakładami mięsnymi i biogazowniami. „Dzięki temu możemy produkować mięso lepiej, mądrzej, z większą dbałością o środowisko” - przekonywała Anita Bednarek, dyrektor ds. zrównoważonego rozwoju Goodvalley podczas XXXIV Forum Ekonomicznego w Karpaczu.
Źródło informacji: PAP MediaRoom
Wideo do bezpłatnego wykorzystania w całości (bez prawa do edycji lub wykorzystania fragmentów)
| Data publikacji | 12.09.2025, 13:46 |
| Źródło informacji | PAP MediaRoom |
| Zastrzeżenie | Za materiał opublikowany w serwisie PAP MediaRoom odpowiedzialność ponosi – z zastrzeżeniem postanowień art. 42 ust. 2 ustawy prawo prasowe – jego nadawca, wskazany każdorazowo jako „źródło informacji”. Informacje podpisane źródłem „PAP MediaRoom” są opracowywane przez dziennikarzy PAP we współpracy z firmami lub instytucjami – w ramach umów na obsługę medialną. Wszystkie materiały opublikowane w serwisie PAP MediaRoom mogą być bezpłatnie wykorzystywane przez media. |
Newsletter
Newsletter portalu PAP MediaRoom to przesyłane do odbiorców raz dziennie zestawienie informacji prasowych, komunikatów instytucji oraz artykułów dziennikarskich, które zostały opublikowane na portalu danego dnia.








English (US) ·
Polish (PL) ·